Giv dit hjem et twist med Design Letters

Design Letters har et stort udvalg af praktiske og/eller flotte ting (foto cahetu)

Design Letters har et stort udvalg af praktiske og/eller flotte ting (foto cahetu)

Vores hjem har en stor betydning for os. Engang skulle vores hus bare opfylde den simple funktion, som gik ud på at beskytte os fra vind og vejr og ubudne gæster. I dag er det en selvfølgelighed at vores huse udfylder denne funktion og skal derudover kunne meget mere. Det er her, vi lader op igen efter en lang og hektisk dag og virkelig er os selv. Derudover er vores hjem også blevet et sted, hvor vi tager imod gæster, venner og familie. Det skal derfor både være hyggeligt og afslappende, men samtidig være præsentabelt, og det sætter nogle udfordringer for indretningen. Somme tider er det dog bare nogle få detaljer, der kan ændre hele udtrykket, og det kunne eksempelvis være et produkt fra Design Letters.

Design Letters leger med bogstaver og udtryk

På meget kort tid har det danske mærke Design Letters fået stor succes, og på trods af at der måske er mange, der ikke umiddelbart kan genkende navnet, så er det meget få, der ikke har set deres produkter med bogstaver. På grund af bogstaverne som et gennemgående element, får deres produkter både et klassisk, men også legende udtryk, der gør dem helt perfekte i vores stilrene og enkle skandinaviske rum.

Bryd den enkle stil med Design Letters

Der er mange mennesker ude i den store verden, som slet ikke ved hvor Danmark ligger og som slet ikke vil kunne påpege en ting, vi er kendte for. Men som en del af Skandinavien kender størstedelen til den enkle skandinaviske stil, hvor utallige designklassikere er udsprunget fra. Design Letters’ produkter giver denne enkle og klassiske stil et lille twist samtidig med at bibeholde det simple og rene udtryk, som de fleste danskere holder så meget af. Et produkt fra Design Letters giver dig derfor både lidt personlig kant, men giver dig også et stykke nytænkende og fremtidigt design.

Se det store udvalg af Design Letters her!

One thought on “Giv dit hjem et twist med Design Letters

  1. Pingback: En pude kan få din stue til at lyse op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.