Spiseborde er et af hjemmets vigtigste møbler

Hjemmets omdrejningspunkt (foto traevarer.dk)

Hjemmets omdrejningspunkt (foto traevarer.dk)

Det møbel vi med stor sandsynlighed bruger mest tid omkring, er vores spisebord. Et spisebord er nemlig ikke bare et bord, det er derimod hele familiens samlingssted og danner rammer om mange flere aktiviteter end blot de forskellige måltider. I et almindeligt hjem ser man tit, at et spisebord bliver brugt næsten konstant der er nogle i huset. Mange børn sidder der med deres lektier, for ofte er mor eller far lige i nærheden, når de har brug for hjælp. Når lektierne er overstået er det her de små sysler og hobbyer bliver taget frem, eller måske spilles der brætspil. Det er også her mor og far drikker deres kaffe, læser avisen og planlægger ugens indkøb og pligter.

Spisebordet har en central plads i mange hjem

Det er ikke tilfældet, at der er så megen aktivitet rundt omkring hjemmets spisebord. Et spisebord har nemlig ofte en helt central placering i hjemmet, og er ofte bindeled mellem stue og køkken. Det gør også, at når mor og far laver aftensmad, kan de nemt have et øje på børnene, der ofte sidder inde ved bordet og leger eller arbejder. Det er derfor helt afgørende, at man har et godt spisebord, man har lyst til at bruge, og kan rumme alle de aktiviteter der finder sted.

Når der kommer gæster på besøg

Spisebordet er naturligvis også helt uundværligt når der kommer gæster på besøg. Det er rundt om spisebordet man samles med gamle venner eller nær familie. Det er her mange gode snakke finder sted og hvor man kan komme hinanden ved på en afslappet og behagelig måde. Det kan man netop, fordi spisebordet er det bord, det er. Ofte er det stort eller også har man nogle forskellige justeringsmuligheder, så man altid kan få plads til en til. Spisebordet er kort sagt husets vigtigste bord

Find et godt spisebord her

2 thoughts on “Spiseborde er et af hjemmets vigtigste møbler

  1. Pingback: indret dit hjem praktisk med fleksible spiseborde

  2. Pingback: Brug et tv bord med hjul som en del af din praktiske indretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.