Optimer børneværelset med juniorsenge

Børn har brug for den bedste søvn (foto traevarer.dk)

Børn har brug for den bedste søvn (foto traevarer.dk)

Dit barn har helt sikkert en tætpakket hverdag: der er knald på i vuggestuen, børnehaven eller skolen, og derefter er der måske fødselsdage eller legeaftaler og sidst men ikke mindst lektier at se til. Det siger derfor sig selv, at det er vigtigt, at dit barn får en ordenligt nattesøvn. Hvis ikke børn er veludhvilet kan de hverken præstere eller lære i løbet af dagen. Energiniveauet er altafgørende for dit barns indlæring – både via undervisning, men også bare gennem hverdagens lege og samtaler. Du kan derfor med fordel investere i en ordentlig seng til børneværelset.

Juniorsenge er specielt designet til børn

Børn og voksne er forskellige af størrelse og vægt, og det siger derfor sig selv, at de ikke skal sove på den samme sengetype. Juniorsenge er udviklet, så de støtter et barns krop bedst muligt natten igennem. Hvis du vil optimere sengen yderligere, kan du også købe en topmadras, der er nem at tage af og rengøre. Juniorsenge kan også købes med en sengehest, som er en form for afskærmning af sengen. Dette tiltag er helt optimalt, hvis dit barn har tendens til at sove uroligt natten igennem. Med en sengehest risikerer dit barn aldrig mere at trille udover sengekanten. Både du og barnet vil fremover kunne sove trygt og uden bekymringer.

Få mere plads på børneværelset med juniorsenge

Dine børn bruger helt sikkert meget tid på børneværelset, og det er derfor meget vigtigt, at der er rydeligt og plads til leg og skæg. Med en juniorseng medfølger en række muligheder for pladsbesparende opbevaring. For eksempel kan juniorsengen være halvhøj, så du kan opbevare sengetøj og legetøj i medfølgende kasser. På den både kan du hurtigt rydde legetøjet af vejen i samarbejde med dit barn, hvis I får gæster, eller der skal skabes plads til nye eventyr i børneværelset.

Se her for juniorsenge

One thought on “Optimer børneværelset med juniorsenge

  1. Pingback: Plakater til børneværelset pirrer fantasien og nysgerrigheden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.