Kopipapir – til hverdag, fest og kreativ udfoldelse

kopipapir (foto: kontorting.dk)

kopipapir (foto: kontorting.dk)

Som studerende i dag skal man i hverdagen læse flere og flere tekster online på computeren, hvilket kan være hårdt for både øjne og kropsholdning. De fleste af os har som barn hørt vores forældre skræmme os med udsagnet ”sid nu ikke for lang tid foran skærmen. Ellers får du firkantet øjne”; men trods man ved nu, at ens øjne ikke ligefrem bliver firkantet, ved man dog at det kan give hovedpine eller trætte øjne ved at kigge for meget på skærm. Derfor er kopipapir et godt alternativ til onlinelæsningen. Med kopipapir kan du printe alle dine tekster ud fra nettet og sidde komfortabelt i sofaen eller lænestolen samtidig med, du skåner dine øjne. Kopipapir er et godt alternativ til computerskærmen. Gør din læsning mere behagelig med kopipapir.

 

Festligt og kreativt kopipapir

Kopipapir er ikke blot praktisk til at skåne øjnene for skærmlæsning, men også nyttigt til print af sange til festlige begivenheder. Kopipapir kan fås i mange forskellige farver, hvilket kan gøre de printede sange lidt ekstra festlige. Desuden har du mulighed for at tilpasse farverne, om end det er til barnedåb af et lille pigebarn med lyserøde sangtekster eller grønne/blå sangtekster til den mandlige fødselar, der fylder 60 med.

 

Stadig rart at have

Som det allerede tydeligt fremgår, kan kopipapir bruges til mange forskellige ting ikke mindst kreativ udfoldelse. Kopipapir kan bruges til at tegne eller male på, hvor forskellige størrelser papir kan vælges til et passende motiv. Derudover kan kreativiteten udfoldes blot med en saks og et stykke kopipapir, til kreering af enten gækkebreve, papirflyvere eller foldede fugle. At mestre kopipapir kan være en hel kunstart i sig selv.
Kopipair er intet mindre end ideelt at have i sit hjem, om end det er til hverdags brug af print af tekster, kreativ udfoldelse eller print af festsangene.

 

Find kopipair på nettet

 

Kig mere herinde:

Et nøgleskab kan være en investering i sikkerheden

Mayland laver kvalitetskalendere i forskellige former

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.