Hold står på alle nøglerne med et godt nøgleskab

Få styr på nøgler (foto kontorting.dk)

Få styr på nøgler (foto kontorting.dk)

I den travle familie, hvor børnene går til fodbold, spejder, tennis og golf, samtidig med at forældrene går til kurser om eftermiddagen og om aftenen, er det super vigtigt hele tiden at kunne sørge for at alle kan komme ind. Det kan hurtigt blive et virvar, hvis der også er både skur, carport, postkasse og nøgle til bagdøren. Før man har set sig om, kan alle familiemedlemmer være endt som regulære pedeller med et ordentligt bundt nøglet, hvis ikke det var for et nøgleskab, til at holde styr på alle de sekundære nøgler.

Slip for at lede hele bygningen igennem.. igen

I en virksomhed, hvor man har en masse rum, skabe og materiel som ikke benyttes hele tiden, kan det være en særdeles god idé at se sig om efter et nøgleskab. Med sådan et, kan man uden videre lade receptionisten tage ansvaret for at forvalte nøglerne på en hensigtsmæssig måde, så nøglerne ikke kommer til at ligge og flyde rundt omkring, indtil der ikke længere er nogen som har den fjerneste anelse om, hvor man kan finde nøglen til serverskabet. Det kan give uforholdsmæssigt mange problemer, at nøgler forsvinder i tide og utide.

Man kan sige, at der generelt er flere fordele ved et nøgleskab. Det afhænger en anelse af hvilke behov det er man har. Er man en virksomhed, der har en række værdifulde genstande låst inde bag diverse døre og skabslåger, giver det mening med et nøgleskab, for at holde nøglerne låst ind, og dermed sikret fra ubudne gæster, som måtte komme og tage nogle af de værdifulde nøgler, for at bruge dem imod virksomheden senere hen.

Få det komplette overblik med et godt nøgleskab

Nøgleskabes i en række forskellige størrelser, afhængig af hvad man har brug for. Er det til brug i privaten, kan man med garanti nøjes med en mindre model, hvor der kan hænge omkring et dusin nøgler. Det burde give det fornødne overblik. Samtidig er det bare en god mulighed for at indøve en rutine om at alle familiemedlemmer afleverer deres nøgler i nøgleskabet. Så er de der altid, og nøglerne ender ikke lige pludselig i vaskemaskinen sammen med bukserne.

Find det rette nøgleskab på www.kontorting.dk

 

Se mere her

En sæbedispenser skaber en god og sikker hygiejne

Mayland laver kvalitetskalendere i forskellige former

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.