Højstol er perfekt til at invitere barnet til bords

Den klassiske højstol (foto traevarer.dk)

Den klassiske højstol (foto traevarer.dk)

Det er vigtigt at man lader barnet være en del af sit liv, dette gælder bestemt også ved spisebordet. For børn observerer rigtig meget, hvad vi voksne gør og sørger du får at det kan følge med ved spisebordet, så giver du også barnet en chance for at det kan følge med i bordskikke, og den suger til sig, så den selv vil sidde ved bordet, på et tidspunkt.

Gør dit barn glad med en højstol

Ud over at det observerer, så er højstole også perfekte til at give deres børn mad, når de endnu er så små at de skal fodres, så er det en dejlig ting, at stolen er så høj, at man nemt kan række over. Dette skaber nærkontakt med barnet i en vigtig fase, og det skaber tillid og gode oplevelser. Derudover får vi ikke ondt i ryggen, af at have dem siddende, på skødet, eller når vi skal bukke os ned, for at give dem mad. Derudover så kan en højstol også hjælpe til med, at barnet hurtigt kan træne sin egen motoriske bevægelser, når det gælder indtagelse af mad, da den kan sidde på samme niveau som bordet, og dermed selv kan begynde at skovle ting i sig. Dette giver en behagelig højde for barnet, og vi forældre, kan nemt være med, når der sker en fejl.

Der findes forskellige højstole på markedet, og det er med at kigge sig godt for. Der er nogle man kan stille i højden, og der er nogle, hvor man ikke kan, og ud fra ens ønsker og ens hjem, så er det vigtigt at finde den helt rigtige, for de kan normalt holde i mange år, og hjælpe til med barnets udvikling ved spisebordet.

Find din nye højstol her

One thought on “Højstol er perfekt til at invitere barnet til bords

  1. Pingback: Vælg den rette børneseng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.