Glastavler kan bidrage til bedre kommunikation i dit mødelokale

glastavle til kontoret eller hjemmet foto kontortingdk

Glastavle til kontoret eller hjemmet (foto: www.kontorting.dk)

Hvis du arbejder på et kontor eller i et større kontorfællesskab, bruger du sandsynligvis ganske meget tid i de mødelokaler, I har. I sådan et mødelokale er det ikke altid helt nemt at snakke sammen, og det kan tit være svært at forstå hinanden fuldstændigt, hvis der blot bruges ord. Derfor kan det være en god idé med noget, der kan bidrage til at danne visuelt billede af det, der bliver talt om. Her kan det være en rigtig god idé med én eller flere glastavler i mødelokalet, der kan give lige netop det.

 

Til huskesedler og mødeplaner

Grunden til, at det nogle gange er smartere med flere glastavler end blot én er, at der tit skal bruges en del plads på at tegne de ting, der tales om. Det er heller ikke kun i mødelokaler, hvor der snakkes, at glastavler er smarte. I mange firmaer bruger man tid på statistik og data, og sådanne tal kan være rare at kunne se på, hvis de skal diskuteres og snakkes om. Netop derfor er glastavler en god idé på alle tænkelige arbejdspladser.

 

Køb glastavler til hjemmet

Det er ikke kun på det store kontor i virksomheden, at glastavler kan være smarte. Hvis du er så heldig, at du har fået mulighed for at arbejde hjemmefra, så kan det være en rigtig god idé med en eller flere glastavler på dit hjemmekontor. På den måde kan du, ligesom man kan på et ”rigtigt” kontor, også nemmere visualisere de ting, du arbejder med. Glastavler er faktisk heller ikke voldsomt dyre, så du kan nemt og hurtigt komme til at købe dem til dit hjemmekontor. Ved at købe glastavler til dit hjem, vil du vil hurtigt kunne mærke en forskel på din arbejdsgang og arbejdsrutine, så få købt en eller flere i dag!

 

Hæng praktiske glastavler på kontoret, find dem her

 

Læs også:

 

One thought on “Glastavler kan bidrage til bedre kommunikation i dit mødelokale

  1. Pingback: Nyd din cd-samling med en praktisk CD boks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.