Funkishuse er stilrene og funktionelle

Funkishus (foto: ltm.dk)

Funkishus (foto: ltm.dk)

Du har måske længe leget med tanken om at bygge eget hus. Det er ganske forståeligt, for når man vælger at bygge sit eget hus følger et hav af fordele og mulighederne er uendelige. Måske netop sidstnævnte kan virke uoverskueligt, hvis ikke man har erfaring med husbyggeri fra tidligere. Hvordan ved man lige, hvilket materiale der er bedst, og hvor man mest hensigtsmæssigt placere huset på grunden? Ja, der er mange ting at tage stilling til, men heldigvis kan du få rådgivning af professionelle bygningsledere og arkitekter. Hvis du vil træffe et sikkert valg, kan du med fordel se nærmere på funkishuse.

 

Realiser din boligdrøm i et funkishus

Der er rigtig mange fordele ved hustypen funkis. Blandt andet er taget lavet helt uden organisk materiale, hvilket betyder, at der er minimal risiko for svamp og fugt i huset. Derudover er funkishuse bygget med den nyeste viden om isolation, så du ikke behøver at bekymre dig for meget om din elregning. Derudover funkishuse altid bygget med henblik på størst muligt lysindfald. Dette sikres gennem lysindstrømning fra tagvinduer, og så sikrer man sig altid, at huset er placeret mest hensigtsmæssigt på grunden i forhold til lys og læ.

 

I funkishuse er der minimal risiko for svamp

Funkishuse er normalt bygget op med et centralt opholdsrum i midten af huset. Heromkring ligger hjemmets andre værelser. Det gør funkishuse til det perfekte familiehus, hvor der både er plads til fællesskab og privatliv. Funkishuse opføres som regel med en carport og en læ-mur i haven. På den måde opnår du bedst mulige forhold i din nye gårdhave. Vi ved alle at det danske vejr kan være utilregneligt, men med disse tiltag kan du og familien nyde gårdhaven det meste af året. Der er mange gode grunde til at realisere dit drømmehjem i et funkishus.

 

For flere funkishuse klik her

 

Læs mere:

Køb et toiletbræt, der er rart at sidde på

El radiator olie giver den nødvendige varme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.