Et ferm living tæppe repræsenterer gode og trygge stunder

Pænt og hyggeligt (foto cahetu.com)

Pænt og hyggeligt (foto cahetu.com)

Et ferm living tæppe kan gøre de hyggelige og regnfulde eftermiddage foran fjernsynet eller pejsen til nogle hyggelige stunder, der nærmest bliver erindret med et smil på læben. Det er som om, at alting bliver lidt hyggeligere, når først man ligger under et blødt tæppe med en rolig mine. Det rolige ved at ligge under et tæppe er, at man med et tæppe ikke har det alt for varmt som under en dyne. Et tæppe er i stand til at varme en tilstrækkeligt nok til, at man har det godt, men heller ikke mere end det. Under et tæppe bliver stuen altid lidt tryg at være i. Selvom det måske er gråt udenfor, og det ikke ligefrem er sådan, at solen har skinnet i flere dage.

En rolig mulighed

Et tæppe er virkelig en mulighed for en at kunne slappe helt af. Under tæppet kan man nemlig komme helt til sig selv igen, og man kan få hverdagen lidt på afstand. Ikke afstand som i eskapisme, nærmere afstand som i refleksion. Under tæppet kan man knytte en tanke eller to til hverdagen, til de erfaringer, som man dagligt gør sig. Der er så mange tanker, som vi dagligt ikke når at tænke, eller når at lade os selv tænke, fordi der hele tiden bliver krævet noget nyt af os. Af lige præcis den grund er det også en god ide at finde disse øjeblikke, hvor man ved, at man har tiden til at knytte en tanke eller to til livets gang. Det skulle være sundt.

En dyb kontakt

Det er således under tæppets stille stunder, at man for alvor kommer i kontakt med sig selv. Det er også under tæppets stille stunder, at man kommer til en forståelse af sit eget liv og de mange glæder, som vi omringer os med til dagligt. et ferm living tæppe inviterer til eftertanke.

Se på et Ferm Living tæppe hos Cahetu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.