En skøn vin reol lader vinene tale for sig selv

Besøg hele verden i en vinreol (foto traevarer.dk)

Besøg hele verden i en vinreol (foto traevarer.dk)

Hvordan er Toscana? Hvordan er Sydafrika? Hvordan er Argentina? Store spørgsmål, for hvordan kan man overhovedet sammenfatte et land i en sætning, og hvordan er det overhovedet muligt at sammenfatte den sanselige erfaring man har af et sted i en sætning. Derfor forekommer det nok også mange mennesker svært at finde ord, når de har været ude at rejse. En verden så anderledes fra vores egen på 5,5 millioner befinder sig udenfor vores landegrænser. Grænser, der gør sig gældende som kulturelle og sproglige. Grænser har således en stor betydning for os som mennesker, grænser har enormt meget at sige, når det kommer til vores forhold til os selv. Tilbage til erfaringen af et land. Et land er meget mere, end det ord kan lade os forstå.

Forståelse gennem sanser

Hvis man vitterligt gerne vil forstå et land, kan det være en god ide at begynde at interessere sig for de forskellige vine, som et land kan tilbyde en. Måske får man en smag for denne kultur ved at forstå dens smagsløg? På den måde kan man sige, at man rejser rundt omkring i verden, når først man begynder at smage vinene på læberne og på tungen. Vintungen fornemmer således meget mere, end vi lige går og tror. Vi tror, at vi kan forstå ved at læse og lære, at vi er os bevidste omkring, hvad det lige er, der sker i dette pågældende land, når vi har forstået dets historie.

En vin reols betydning

Men der er ligeså meget oplevelse i det at smage og i det at lytte. Den er måske bare mere underkendt. Hvis man ønsker at gå i krig med en vinsamling, er det en god ide at have en vin reol. Den tilfører bare meget mere stil, klasse og organisation til samlingen. Samlingen kommer på den måde til at fremstå indbydende og smuk.

Klik her for at se på en vin reol hos Traevarer

One thought on “En skøn vin reol lader vinene tale for sig selv

  1. Pingback: Vinreoler kan hjælpe dig med at komme pladsmanglen til livs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.