En sæbedispenser med sensor er velegnet på kontoret

Hold jer sunde og raske (foto kontorting.dk)

Hold jer sunde og raske (foto kontorting.dk)

Sæbedispenser med sensor er velegnet til toiletter på kontorer eller andre steder, hvor der samler sig mange mennesker. Det handler om at holde styr på hygiejnen. Det er der flere måder at gøre på. Man kan selvfølgelig opfordre folk til at vaske hænder jævnligt og generelt have en god hygiejne, når de er ude eller på kontoret. Det er vigtigt på den måde at bakke op om fællesskabet. Hvad angår hygiejne på arbejdspladsen, er den kun ligeså stærk, som det svageste led. Er der en, der bakker ud af det fælleskabslige hygiejneforbund, der er igangsat på kontoret, er der også den, der kan være med til at svække hele kontorets hygiejne. Det kan være med til at igangsætte en lavine eller nogle dominobrikker. Det er med andre ord ganske usundt og ikke særligt hensigtsmæssigt ikke at have gode hygiejnevaner.

Smart og effektiv

En sæbedispenser med sensor gør det nemt og hygiejnisk at modtage sæbe fra dispenseren. Der skal ikke nogen berøring, noget tryk eller nogen form for kontakt til for, at sæben kommer ud. Det bliver simpelthen muligt nu for sæben at komme ud blot, som den nu engang vil. Det er nu engang sundt og godt for hele fællesskabet, at der således bliver skabt gode forudsætninger for vedligeholdelsen af den gode hygiejne.

En måde at være på

Hænderne er det, vi rører med. Hænderne er vores måde at komme i kontakt med omverdenen på; hvad enten det drejer sig om håndtryk eller tastaturtryk. Hænderne er ikke bare et redskab, men ligeså meget en måde at være til stedet på, der gør det muligt for os at forstå og komme i kontakt med en omverden, der er givet i kraft af vores tilstedetværelse. Det ville være en skam at afskaffe al håndkontakt på kontoret på grund af dårligt hygiejne. Derfor kan det klart anbefales, at man vasker hænderne ordentligt.

Find en sæbedispenser med sensor hos kontorting

4 thoughts on “En sæbedispenser med sensor er velegnet på kontoret

  1. Pingback: Beskyt dine gulve med nogle gode stoleunderlag

  2. Pingback: Fodstøtter kan give dig en bedre siddestilling på kontoret

  3. Pingback: Gør Din Arbejdsdag Bedre Med En Ergonomisk Mus

  4. Pingback: Med salgsmapper ankommer du til forretningsmødet med stil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.