En pude kan få din stue til at lyse op

Køb en lækker pude til pynt og hygge (foto Cahetu.dk)

Køb en lækker pude til pynt og hygge (foto Cahetu.dk)

Hvis man bare ser en sofa med puder i et af de mange fjernsynsprogrammer, der kører, eller i et boligmagasin, kan man hurtigt få den opfattelse, at puderne udelukkende har den funktion at give liv til et helt rum. Det har bestemt også den funktion, da en enkel pude kan ændre et rums atmosfære fra koldt og en smule upersonligt, hvor en pude med nogle farver eller bare nogle mønstre kan give liv og en fornemmelse af hjemlighed. Vores stue, hvor sofaen er, er et af de vigtigste rum i vores hus. Men stuen har en dobbeltsidet funktion, da den både bruges som det rum, hvor vi slapper mest af, men også skal være præsentabelt nok til at være det sted, hvor vi opholder os med gæster.

Med de rette puder kan du få den hyggeligste og mest moderne stue

I Skandinavien og i særlig grad i Danmark er man kendt for at have en utrolig enkel og stilren boligindretning. Men når man sværger til denne form for stil, kan der være meget kort fra stilrent og moderigtigt til upersonligt og koldt. Her kan puder gøre en stor forskel. Med de rette puder i et lækkert materiale kan din stue blive forvandlet til et hyggeligt rum, der indbyder til at sætte sig i sofaen og smide benene op og slappe af. De rette farver og velvalgte mønstre kan du stadig vedligeholde et stilrent og enkelt hjem, men give den et hyggeligt og afslappet twist.

En pude skal være flot, men også behagelig

En pude har dog også en mere åbenlys funktion. Når du ligger dig i sofaen efter en lang arbejdsdag, skal en pude kunne støtte dit hoved, så du kan få en middagslur uden bagefter at skulle have ondt i nakken. Den rette pude har derfor både et design, der giver den en indretningsmæssig værdi, men som også er komfortabel.

Se det store udvalg af puder her!

Læs også denne artikel om design brugskunst:

Giv dit hjem et twist med Design Letters

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.