Du kan få kopipapir til alle typer af forskellige formål

Arkivskab til noterne, men hvad med printerpapiret? (Foto: kontorting.dk)

Arkivskab til noterne, men hvad med printerpapiret? (Foto: kontorting.dk)

Er man ikke vant til at arbejde med papir, kan man muligvis godt tro at papir bare er papir. Men det er bestemt ikke rigtigt. Tvært imod er papir en videnskab uden lige. Der findes papir i alle typer af kvaliteter. Typisk vil du som privatforbruger, ikke behøve noget nævneværdigt specielt papir, da de ting du typisk printer er billetter, der skal smides væk igen med det samme. Så for dig, vil det nok give mening at vælge noget papir, som bare er billigt.

Specialpapir til særlige formål

Papir kan have utallige forskellige kvaliteter. Det afhænger alt sammen af hvad formålet med det papir du skal bruge er. Har du for eksempel planer om at skulle printe nogle smukke billeder ud på papir, for at ramme dem ind og hænge dem op, bør du nok i det hele taget starte med at tage et kritisk blik på din printer. Kan den klare opgaven. Er den opgaven voksen, kan du gå videre til at finde noget lækkert kopipapir i en kvalitet, som har en høj glans, da det er hvad der betyder noget for, om du får et glansfuldt billede ud af dine print.

Står man overfor at skulle printe noget, som skal bindes ind, skal man til at forholde sig til noget så abstrakt som vægten på papir. Vægten på papir måles i gram per kvadratcentimeter. I og med at papir har nogle standardstørrelser, vil man opleve at vægt per kvadratcentimeter har indflydelse på hvor lækker du føler papiret er. Desto højere tallet er, desto tykkere og stærkere er det papir du har fået fat i. Normalt er papir omkring 80-100 g/cm2. Men det kan variere meget i forhold til hvad man skal bruge.

Kopipapir fås normalt i de gængse størrelser

Med papir er det blevet sådan, at det får man i standardstørrelser. Den mest gængse størrelse er helt sikkert A4, som er blevet en standard, som går igen over alt. Herfra kan man så vælge at skalere papiret ned ved at vælge A5 papir, eller gå en størrelse op og vælge A3 papir, som nærmest begynder at nærme sig størrelsen for en lille planche. Der findes papir i alle størrelser man kunne drømme om.

Find det rette kopipapir på www.kontorting.dk

Se mere i disse indlæg

Mayland laver kvalitetskalendere i forskellige former

En sæbedispenser skaber en god og sikker hygiejne

 

One thought on “Du kan få kopipapir til alle typer af forskellige formål

  1. Pingback: Find den lille håndkost frem, når det er for lidt for støvsugeren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.