Det perfekte spisebord samler hele familien til hvert måltid

Et dejligt stort spisebord (foto traevarer.dk)

Et dejligt stort spisebord (foto traevarer.dk)

Måltider er vigtige. Ikke bare fordi det er her, vi indtager den mad, som vores krop har brug for, for at overleve, men også fordi det er en undskyldning for at tilbringe tid med de mennesker, vi holder af. Mad kan nemlig samle mennesker på en måde, som ellers kan være svært at skabe. Det er en helt konkret grund til at sidde samlet og snakken går på en eller måde bedre over god mad, og det fører ofte til samtaler, der holder længere end måltidet gør. Derfor er det heller ikke helt uden betydning hvilket spisebord du har. Det rette bord passer ind i din stue og bliver et automatisk samlingspunkt for familie og venner.

Spisebordet kan blive centrum i dit hjem

Selvom et måske er selve måltidet, der er grunden til, at man sætter sig ved bordet, så er selve bordet bestemt ikke uden betydning. Bordet skal nemlig være den helt rigtige størrelse for at passe til hverdag og fest. Til de daglige måltider må bordet ikke være for bredt, da man kan få fornemmelsen af at skulle råbe for at lyden når den anden side af bordet. Det skal dog også være stort nok til, at man har plads til at invitere svigerfamilien eller vennerne på besøg uden at skulle ud og låne ekstra bordplads.

Spisebordet som indretningselement

Spisebordet er som oftest et stort møbel, og derfor fylder det meget i spisestuen. Det er altså ikke lige meget, hvordan designet er. Det skal selvfølgelig opfylde nogle praktiske behov, men det skal også passe til jeres stil, netop på grund af dens dominans i stuen. Hvis I har fundet et spisebord, der passer perfekt til dig og din familie, kan dette møbel være genstand for megen opmærksomhed og komplimenter. Det perfekte spisebord kan derfor både samle familie og venner, men også give jer en æstetisk værdi, der vil gøre jer glade hver gang maden står på bordet.

Find dit spisebord her!

 

Se mere til boligen i disse indlæg:

Gør din bolig til dit hjem – Én gang for alle

En pude kan få din stue til at lyse op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.