Derfor føles det, som om du har mere plads med en halvhøj seng

En halvhøj seng findes også i voksenudgaver (foto traevarer.dk)

En halvhøj seng findes også i voksenudgaver (foto traevarer.dk)

Du kan let komme til at føle, at du bor i en skotøjsæske, hvis du bor i en lejlighed inde i byen. Du skal have plads til mange ting, men den plads er der bare ikke. Sådan er det desværre bare ofte, når man gerne vil bo i byen. Men så må man jo indrette sig ud af problemet. Det kan man gøre med sine møbler. Hvilke møbler for eksempel? Jamen det kan jo være en halvhøj seng, der lige sørger for, at du får de ekstra kvadratmeter i din lejlighed, der gør dig tilfreds.

Derfor giver en halvhøj dig ekstra plads i din lejlighed

Hvad enten du vil købe en halvhøj seng til dig selv eller måske til dit barns værelse, så er sådan en seng altså noget, der kommer til at give rigeligt med plads. En halvhøj seng er jo på en måde ligesom en køjeseng, men kun med den øverste køje. Det betyder, at du kan bruge pladsen under sengen til opbevaring. Ja, det kan du selvfølgelig også med en almindelig seng, men forestil dig lige, hvor meget mere der kan være, når man løfter sengen så langt over jorden. Det er som at gå en lille ekstra rum. Især på en børneværelse er det effektivt, fordi det kan bruges til legeplads. Hos voksne kan det fx bruges til et skrivebord.

Du kan finde en halvhøj seng med det samme

Er du klar på at få mere plads i din lejlighed? Jamen hvad venter du så på? Find en halvhøj seng med det samme, så du kan blive glad for at bo i din lille skotøjsæske. Det kan lade sig gøre, det er da helt sikkert.

Klik her for at finde en halvhøj seng med det samme

One thought on “Derfor føles det, som om du har mere plads med en halvhøj seng

  1. Pingback: En juniorseng er den bedste løsning til børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.