Beskyt dine gulve med nogle gode stoleunderlag

Stoleunderlag (foto: kontorting.dk)

Stoleunderlag (foto: kontorting.dk)

Stoleunderlag, er noget som hører til i de fleste kontorlandskaber, da det næsten er uundværligt for overhovedet at kunne fungere. Der er flere årsager til at benytte sig af stoleunderlag, men i mange tilfælde skyldes det at underlaget på kontoret er tæpper, som har en lyddæmpende effekt, så det er lettere at koncentrere sig, selv i tæt pakkede miljøer. Når man arbejder sådan et sted er det afgørende at have stoleunderlag for at kontorstolen overhovedet kan køre rundt.

Kør ræs på kontoret

I de kontorlandskaber hvor underlaget er et tæppe af en art, er det næsten nødvendigt at have stoleunderlag, for overhovedet at kunne manøvrere rundt med sin kontorstol. I de tilfælde er det vigtigt at få bestilt stoleunderlag som har pigge under bunden, da de ellers vil risikere at kurre rundt på tæppet, og dermed være endnu værre end det udgangspunkt man stod med, med kontorstole, som måtte glide hen over et tæppe af en slags.

Det siger sig selv, at man ikke kan tillade sig at have pigge under de stoleunderlag man bruger på underlag af træ. Det ville være dybt ærgerligt, da der er stor risiko for at piggene ville kunne give skader på gulvet, som ikke ville være særligt lette at rette op på. Derimod skal man gå efter et stoleunderlag som er lavet med en skridsikker bund, så man sikrer sig at kontorstolen har et godt underlag at rulle på, samtidig med at man kan sikre sig at det underlag i sig selv ikke kurrer rundt.

Et godt stoleunderlag skal være støjsvagt og praktisk

Det er ikke nok for et stoleunderlag at sikre, at kontorstolen der skal køre på det, kan køre på det. Det er også meget afgørende at man få et stoleunderlag, der er en anelse støjsvagt, for at man kan holde kontormiljøet ud. Samtidig skal kanten gerne være skrånende, således kontorstolen kan komme op igen, hvis den smutter ud over kanten.

Find det rette stoleunderlag på www.kontorting.dk

 

Find flere nyttige ting til kontoret her:

En sæbedispenser med sensor er velegnet på kontoret

Mayland laver kvalitetskalendere i forskellige former

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.