At sove godt kræver ordentlige og solide hovedpuder

hovedpude (foto: dunlopillo.dk)

hovedpude (foto: dunlopillo.dk)

Meget få mennesker kan benægte, at en god dag kommer af en god nat. Der skal nu engang en ordentlig omgang solid skønhedssøvn til, før at man for alvor kan slå sig løs i løbet af dagen. Det simpelthen for ærgerligt at gamble med dårlig søvn, sådan som det kan påvirke en hele dagen. Hovedpuder er en af de ting, som i den grad er medvirkende til om man sover ordentligt om natten. Har man en hovedpude der er for ringe, eller ikke passer til kroppen vil man i alt for mange tilfælde opleve, at man vågner og ikke har det som man burde.

Som at sove på en sky

Der er flere ting i det der med at sove. Der er naturligvis søvnen i sig selv, som sørger for at man er veludhvilet, og frisk til at påtage sig morgendagens udfordringer. Derudover er der hele den fysiske afslapning der foregår når man sover. For at den del er på plads, skal man sørge for at undersøge at alle ting der har med søvnen at gøre, passer til kroppen. Alt lige fra dynen over madrassen og til puden, som også bare skal være i orden. Den rette hovedpude kan holde hovedet på plads, således man får en god og solid søvn.

 

Det afhænger meget af hvem man er, hvilken type hovedpude man kunne tænke sig. Der er dem som er totalt græsk katolske, omkring hvilken pude de sover med, men de fleste sværger enten til skum eller til gode gammeldags dun. Hvad man bedst kan lide, kan skyldes mange ting, men det er med at finde en hovedpude man bryder sig om, for ellers kan natten blive lang.

 

Hovedpuder skal meget gerne være ventilerende

Det kan måske lyde tosset, men det er faktisk rigtig vigtigt at den hovedpude man sover med er åndbar. Det skyldes, at hovedet er den del af kroppen som suverænt afgiver mest varme, og derfor er det også vigtigt at der er fri gennemstrømning af luft, så man kan opretholde en jævn temperatur.

 

Find masser af hovedpuder på www.dunlopillo.dk

 

Læs mere i disse indlæg:

Gør din bolig til dit hjem – Én gang for alle

Sov bedre i varmen med en sommerdyne

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.